مدیر سایت ۲۹ آبان, ۱۴۰۰
مدت حدودی مطالعه: 4 دقیقه

زمان مطالعه: ۴ دقیقه درگاه‌پرداخت اینترنتی بستری را برای کاربران سایت ایجاد می‌کند تا بتوانند به سهولت محصولات و خدمات مورد نظر را خریداری کنند. تا مدت‌ها قبل به‌خاطر نبود افزونه‌های رایگان در مخزن وردپرس اگر سایت شما فروشگاهی نبود و در آن محصولی عرضه نمی‌کردید و فقط می‌خواستید یک فرم پرداخت در آن ایجاد کنید امکان آن را […]

درگاه پرداخت وردپرس – آموزش کامل و سریع ایجاد، نصب و اتصال
زمان مطالعه: ۴ دقیقه

درگاه‌پرداخت اینترنتی بستری را برای کاربران سایت ایجاد می‌کند تا بتوانند به سهولت محصولات و خدمات مورد نظر را خریداری کنند. تا مدت‌ها قبل به‌خاطر نبود افزونه‌های رایگان در مخزن وردپرس اگر سایت شما فروشگاهی نبود و در آن محصولی عرضه نمی‌کردید و فقط می‌خواستید یک فرم پرداخت در آن ایجاد کنید امکان آن را نداشتید و مجبور می‌شدید تا اقدام به نصب ووکامرس در وردپرس کرده و با ایجاد یک محصول و تعیین هزینه از کاربران بخواهید تا بسته به مقدار مبلغ تعداد خرید محصول را بیشتر کنند تا هزینه نهایی اعمال شده و سپس اقدام به پرداخت کنند. امروزه اما، می‌توان با استفاده از افزونه پرداخت دلخواه در وردپرس نسبت به ایجاد درگاه‌پرداخت وردپرس اقدام کرد و امکان پرداخت آنلاین را از طریق درگاه‌های بانکی سامان، ملت و … را در سایت خود فراهم کنید.

صاحبان یک فروشگاه آنلاین با ایجاد درگاه‌پرداخت اینترنتی می‌توانند هزینه را از مشتریان خود به‌صورت آنلاین دریافت کنند. مبلغ تراکنش‌های انجام شده به‌صورت آنی از حساب خریدار کسر شده و به حساب صاحب سایت واریز می‌گردد. اتصال درگاه پرداخت به وردپرس، یکی از نیازهای سایت‌های فروشگاهی است و می‌توان با دو روش برای ایجاد درگاه‌پرداخت اینترنتی اقدام کرد:

  • درگاه پرداخت مستقیم
  • درگاه پرداخت واسطه

تفاوت این دو روش در زمان رسیدن وجه به حساب شما، کارمزد شرکت واسط، مدارک و مجوزهای مورد نیاز، امنیت و مقدار مالیات است.

درگاه پرداخت مستقیم

در این روش ابتدا شما باید در سایت ای‌نماد عضو شده و سپس بعد از گرفتن مجوزهای لازم (که حدوداً بین یک تا دو هفته زمان می‌برد) اقدام به نصب درگاه‌پرداخت وردپرس نمایید. فرایند انجام کار در این روش به شکلی است که هرگاه کاربران در سایت شما تصمیم به پرداخت هزینه بگیرند، سایت شما به طور مستقیم به درگاه‌های پرداخت بانک مورد نظر متصل شده و هزینه پرداختی به حساب بانکی شما واریز می‌شود. مهم‌ترین و رایج‌ترین درگاه‌پرداخت اینترنتی، درگاه‌پرداخت بانک ملت است.

این مطلب را حتما بخوانید!  نسخه جدید مانیار؛ امکانات تازه با ظاهری متفاوت

پس از دریافت مجوزهای لازم باید به سایت شرکتی که تحت‌نظر همان بانک فعالیت می‌کند مراجعه کنید. (تمامی مراحل به صورت آنلاین انجام می‌شود و نیازی به مراجعه حضوری کاربر به بانک نمی‌باشد). برای مثال برای دریافت درگاه بانک ملت باید در سایت به پرداخت ملت ثبت‌نام کنید. مدارک مورد نیاز از سمت بانک به ایمیل‌تان ارسال می‌گردد و پس از ارسال مدارک به بانک حدود یک هفته زمان می‌برد تا درگاه فعال و اطلاعات برای شما ارسال می‌گردد. سایر بانک‌ها نیز روال مشابهی دارند.

نکات مهم پیش از دریافت درگاه پرداخت وردپرس

  • درست است که برای دریافت درگاه‌پرداخت آنلاین اجباری برای داشتن حساب نزد همان بانک نیست اما برای احتیاط، داشتن حساب بانکی مانع از اتلاف وقت شما می‌شود.
  • از بهمن ماه سال ۱۳۹۹ تهیه درگاه اینترنتی نیازمند دریافت کد مالیاتی می‌باشد و به همین دلیل کاربران حقوقی و حقیقی باید نسبت به دریافت شناسه مالیاتی اقدام کنند.

نصب افزونه درگاه پرداخت ووکامرس

پس از دریافت مجوزها و اطلاعات لازم باید در ووکامرس در بخش افزونه، افزودن را انتخاب کرده و افزونه درگاه مد نظر خود را جست و جو و نصب کنید (برای مثال افزودن درگاه پرداخت ووکامرس بانک ملت) و بعد از افزودن در پیشخوان وردپرس به مسیر ووکامرس، پیکربندی بروید و در بخش پرداخت‌ها، درگاه نصب شده را فعال کنید و تنظیمات مربوط به درگاه را انجام دهید. همچنین فیلدهایی وجود دارند که باید تکمیل شوند. این فیلدها به شرح زیر هستند:

تنظیمات افزونه درگاه پرداخت

  • عنوان درگاه: نام درگاه انتخابی مانند درگاه پرداخت بانک ملت.
  • توضیحات درگاه: می‌توانید توضیحات بانک یا شرکت مربوطه را در این فیلد بنویسید.
  • تنظیمات حساب: اطلاعاتی مانند شماره ترمینال، نام کاربری و رمز عبوری که به شما داده شده است را باید در تنظیمات درگاه اطلاعات مربوطه درج کنید تا سایت به درگاه وصل شود.
  • تنظیمات عملیات پرداخت: در این فیلد مشخص می‌کنید که بعد از پرداخت‌های موفق یا ناموفق چه پیامی به کاربر شما نشان داده شود.
این مطلب را حتما بخوانید!  سختی شبکه چیست؟ نحوه محاسبه هش، سختی استخراج یا Difficulty

درگاه پرداخت واسط

در این روش نیازی به دریافت نماد اعتماد نمی‌باشد و تنها کافی است کد مالیاتی را تهیه کنید.
با داشتن کد مالیاتی ابتدا باید در شرکت‌های واسط ارائه دهنده درگاه ثبت‌نام کنید. با ارائه مدارک مورد نیاز طی ۲ الی ۳ روز درگاه فعال می‌شود و با دریافت اطلاعات درگاه یا همان API می‌توانید نسبت به افزودن درگاه پرداخت وردپرس اقدام کنید.

** همانند روش مستقیم بعد از نصب افزونه درگاه پرداخت ووکامرس مانیار را انتخاب و نصب نمایید. در پیشخوان منو ووکامرس به قسمت پیکربندی و زبانه”پرداخت” بروید. پرداخت امن مانیار را فعال نموده و بر روی گزینه مدیریت کلیک نمایید.

مانند روش مستقیم تنظیمات پایه‌ای مربوط به افزونه درگاه پرداخت ووکامرس را وارد کنید. در مورد سوم یعنی تنظیمات حساب مانیار باید به سایت مانیار مراجعه کرده و در آنجا یک حساب کاربری برای خودتان ایجاد کنید. بعد از ثبت‌نام به شما یک کلید API یا همان مرچنت کد داده می‌شود تا در این قسمت وارد نمایید. بعد از وارد کردن از اطلاعات ذخیره تنظیمات را بزنید تا درگاه پرداخت مانیار به سایت شما اضافه شود.
مشخصاً در این روش پس از خرید و پرداخت از سمت مشتری هزینه به حساب مدیران درگاه واسطه واریز می‌شود و با کسر کارمزدی بسیار پایین (حدوداً ۱ درصد)، هزینه به حسابی که شما در سایت ثبت کرده‌اید واریز می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

libero ipsum vulputate, consectetur id elit. nec elementum ut