مدیر سایت ۱۷ مهر, ۱۴۰۰
مدت حدودی مطالعه: 4 دقیقه

زمان مطالعه: ۴ دقیقه این روزها داشتن یک سایت فروشگاهی خوب و با کیفیت می‌تواند کسب و کار شما را دگرگون کند. بازار خرید از فروشگاه‌های اینترنتی داغ است و دیگر برخلاف مغازه‌ها و فروشگاه‌های فیزیکی نیاز نیست منتظر مشتری بمانید بلکه این مشتری است که منتظر است تا شما محصولات یا هر چیز قابل فروش اعم از فایل […]

راهنمای راه اندازی و ساخت فروشگاه آنلاین با وردپرس و ووکامرس
زمان مطالعه: ۴ دقیقه

این روزها داشتن یک سایت فروشگاهی خوب و با کیفیت می‌تواند کسب و کار شما را دگرگون کند. بازار خرید از فروشگاه‌های اینترنتی داغ است و دیگر برخلاف مغازه‌ها و فروشگاه‌های فیزیکی نیاز نیست منتظر مشتری بمانید بلکه این مشتری است که منتظر است تا شما محصولات یا هر چیز قابل فروش اعم از فایل یا اطلاعات را از شما بخرد. اما در این میان ساختن یک سایت فروشگاهی نیازمند داشتن اطلاعات و پیاده سازی حرفه‌ای کد نویسی است. همان طور که قبلاً توضیح داده بودیم سایت سایزهای متعددی وجود دارند که با مراجعه به آنها می‌توانید به راحتی و بدون دانش بالا اقدام به ساخت سایت خود بکنید. در این مقاله قصد داریم آموزش ساخت فروشگاه آنلاین با وردپرس را آموزش دهیم.

در مقالات قبلی moneyar.com در کنار توضیح انواع سایت سازها، تعدادی از سیستم‌های مدیریتی (CMS) را بررسی کردیم. همچنین باید توجه داشته باشید که سئو مناسب و دیده شدن در صفحه اول گوگل تأثیر به سزایی در فروش و برند شما دارد. برای برطرف کردن این نگرانی می‌توانید با مراجعه به سایت‌های مختلف افرادی را که به صورت فریلنسری کار می‌کنند را استخدام کنید تا به طور مداوم سایت شمار در موتورهای جستجو قابل شناسایی کنند. همچنین مواردی وجود دارد که قبل از اقدام به راه اندازی سایت خود حتماً باید با آن ها آشنا باشید.

اقدامات لازم برای راه اندازی و ساخت فروشگاه اینترنتی

۱- خرید دامنه اولین اقدام برای ساخت فروشگاه آنلاین

دامنه همان آدرس اینترنتی شما می‌باشد پس توجه داشته باشید که در قدم اول داشتن یک نام مناسب می‌تواند تأثیر بسازی در شناخته شدن و محبوبیت سایت شما داشته باشد. همچنین یک دامنه خوب می‌تواند برای بهبود روند کسب و کار شما بسیار مفید باشد. در کنار تناسب نام دامنه با حوزه فعالیت شما ساده بودن و تکراری نبودن نام سایت نیز بسیار مهم خواهد بود.

۲- خرید هاست دومین قدم برای ساخت فروشگاه اینترنتی

هاست همان انبار یا فضایی است که در آن تمامی اطلاعات و داده‌های فروشگاه شما ثبت و ذخیره خواهد شد. برای خرید هاست نیز توجه داشته باشید بسته به فضای مورد نیاز، امنیت و پشتیبانی بازه‌های قیمتی متفاوتی وجود خواهند داشت.

۳- نصب و راه اندازی وردپرس

پس از خرید دامنه و هاست مورد نظر خود، باید با دانلود آخرین ورژن وردپرس این دو را به یکدیگر متصل کنید. توجه داشته باشید که با توجه به نوع هاست خریداری شده، نصب وردپرس متفاوت خواهد بود اما مراحل نصب آن تقریباً در همه موارد یکسان است. توصیه می‌شود برای خرید دامنه و هاست به فروشگاه‌های معتبر مراجعه نمایید و وردپرس را از سایت اصلی دانلود کنید.

این مطلب را حتما بخوانید!  پول یا ارز فیات چیست؟ مزایا، معایب و تفاوت Fiat Currency با سایر ارزهای دیجیتال

۴- انتخاب قالب مناسب

قبل از انتخاب قالب سایت بهتر است با مراجعه به سایت‌هایی که در حوزه کسب و کار شما فعالیت می‌کنند با دقت و صرف وقت تعدادی از آن ها را امتحان کنید. توجه داشته باشید که در کنار زیبایی ظاهری و سبکی قالب، تکراری نبودن آن نیز بر چشم مراجعه کنندگان تأثیر فراوانی خواهد داشت. داشتن یک قالب شخصی و سفارشی می‌تواند نشان دهنده سبک و استایل کاری شما باشد. پس از انتخاب قالب پیشنهاد می‌کنیم از افزونه WooCommerce استفاده کنید. این افزونه برای ساخت و راه اندازی فروشگاه‌های اینترنتی ساخته شده و امکانات قابل توجهی را در اختیار شما می‌گذارد. شما می‌توانید این افزونه را سایت اصلی دانلود کنید.

۵- انتخاب درگاه پرداخت اینترنتی

با مراجعه و جستجو در اینترنتی سایت‌های ارائه‌دهنده بسیاری برای ساخت و گرفتن درگاه اینترنتی وجود دارند. در مقاله‌های قبلی نیز به راه‌های دریافت و تهیه نماد الکترونیک (eNamad) پرداختیم و گفتیم که دریافت نماد الکترونیک یکی از مجوزهای لازم برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی می‌باشد. برای دریافت درگاه اینترنتی نیز می‌توانید به مانیار کارخانه پرداخت آنلاین مراجعه فرمایید.

بعد از انجام مراحل بالا وقت آن است تا بسته به نوع محتوایی که می‌خواهید عرضه کنید، به سئو صفحات خود بپردازید. خودتان را جای مشتری بگذارید و با بررسی دقیق سایت‌های رقیب به سایت و صفحات خود نمره دهید و موفقیت خود را بسنجید. توجه به کلمات کلیدی و میزان استفاده از آن ها در مطالب، موجب بهبود سئو خواهد شد. همچنین سئو مناسب نقش بسزایی بر ظاهر سایت شما خواهد داشت و مشتری با دریافت اطلاعات صحیح از محصول و کسب شناخت کافی از آن، تصمیم به خرید از شما خواهد گرفت. جذابیت محصول در کنار شیوه نشان دادن آن به مشتری و تشویق آن، فروش بهتر و بالایی را برای شما تضمین خواهد کرد.

مهم ترین مزایای ساخت فروشگاه آنلاین ووکامرس

در مقالات قبلی به بررسی مزایای استفاده از سیستم مدیریت محتوایی و انواع سایت سازها پرداختیم و اشاره کردیم که امکانات وردپرس در مقایسه با سایر سیستم ها مقرون به صرفه تراست. در پایان بطور کوتاه به بعضی از آن ها اشاره می‌کنیم:

این مطلب را حتما بخوانید!  چگونه وارد بورس شویم؟ راهنمای کامل ورود به بازار سرمایه و سرمایه گذاری در بورس

– هزینه کم برای طراحی سایت

وردپرس نرم افزاری متن باز و رایگان است و برخلاف سایر نرم افزارهای نیازی به تهیه لایسنس ندارد. آشنایی و کار با وردپرس بسیار آسان است و حتی نسخه فارسی آن نیز در دسترس است.

– تنوع قالب ها

تنوع قالب در ساخت فروشگاه آنلاین وردپرس

همان طور که گفتیم داشتن یک قالب اختصاصی بیانگر نوع تفکر و تفاوت شما با دیگران است. شما می‌توانید با صرف هزینه کوچکی قالب اختصاصی خود را سفارش دهید یا از قالب های رایگانی که برای وردپرس وجود دارند استفاده کنید.

– افزونه های متنوع

افزونه های وردپرس در واقع برنامه هایی برای وبسایت شما هستند و به شما اجازه می‌دهند تا به آسانی مواردی مثل فرم تماس با ما، نمایش به صورت اسلاید، سبد خرید و سایر موارد را به سایت خود اضافه کنید. در وردپرس نیز به خاطر استفاده و محبوبیت بالای آن، هزاران افزانه رایگان و پولی در دسترس هست که با اضافه کردن آن ها می‌توانید به آسانی و بدون نیاز به کد نویسی به اصلاح سایت خود بپردازید.

– تهیه گزارش فروش و انجام اتوماتیک مراحل فروش

در صورت راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس، شما نیازی به انجام فیزیکی مراحل فروش نداشته و می‌توانید بدون محدودیت زمانی و مکانی، فروشگاه خود را مدیریت کنید. استفاده از افزونه ووکامرس نیز به شما کمک می‌کند تا از میزان فروش خود اطلاع داشته باشید و با بررسی گزارشات خدمات دقیق تری را برنامه ریزی نمایید.

داشتن فروشگاه اینترنتی با وردپرس برای بسیاری از کسانی که تا به حال تجربه ای در ضمینه فروش اینترنی نداشته اند، تجربه ای لذت بخش خواهد بود. در کنار گستردگی حوزه فعالیت خود دیگر نیازی به افتتاح شعبه نیست و می‌توانید با صرف هزینه کمتری در بخش تبلیغات و بازاریابی کسب و کار خود را در مسیر پیشرفت مضاعف قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

consequat. sed id Donec sem, elementum mattis elit.